Weboldalunk cookie-kat használ szolgáltatásaink biztosításához. További információ

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Cégünk 1989-ben alakult. A folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 2002-ben megnyitottuk második nagykereskedésünket a TREND2 üzletházban, Budaörsön.

Hitünk, hogy a jövő útja a hazai gyártásban rejlik, így az egyik utolsó mohikánként, minden mozzanatát az általunk forgalmazott termékek előállításának,  itthon végeztetjük. A legfontosabb szempontnak  a minőséget tartjuk. Ezt biztosítja hogy gyártóink mindegyikéhez évtizedes kapcsolat fűz. Az alapanyagok megválasztásánál is vezérelvünkket valamint  az éppen aktuális divatot követjük.

Választékbővítés céljából, illetve a magyar piac hiányában, megtalálhatóak néhány területen import termékek is, mint például a jogdíjas gyermek zoknik vagy a női finom harisnyanadrágok. Ezen import cikkek többnyire Lengyelországból, Olaszországból, vagy más európai országból származnak.Távol-keleti termékeket nem forgalmazunk.

A zoknikat 15-ös mérettől egészen 50-es méretig gyártatjuk, zömmel saját elképzeléseink szerint, kínálatunkban megtalálható minden az újszülött első pár zoknijától egészen a speciális, gumírozás nélkül kötött egészségügyi zokniig. Az évek óta bevált és keresett modellek mellett, ahol a zokni funkciója a fontos (pl. gyógyzokni), is igyekszünk követni a legújabb divat színeket, trendeket, így időről időre folyamatosan megújul kínálatunk.

25 évvel ez előtt hoztuk létre újszülött ruházati kollekciónkat, Teddy márkanéven. Míg a zokniknál nem riadunk vissza a legextrémebb divathóborttól sem, addig a Teddy kollekció egy igazán tradicionális, már már konzervatív termékcsoport..

 Ennél a termékcsaládnál kiemelkedően fontos elvárás a legmagasabb minőség. Minden összetevőt gondosan választunk meg a legapróbb részletekig. Kizárólag pamut alapanyagból, bababarát kiegészítőkkel (cipzárak, patentok) készülnek termékeink. A kollekcióban megtalálható szinte minden, ami elengedhetetlen az első hónapokban, a kis ruhácskáktól, a textilpelenkákig.

Szintén büszkék vagyunk bébi és gyermek harisnya kínálatunkra épp úgy, mint a kiegészítésként és idényszerűen tartott gyermek pólókra, óvodás ruhatartókra, tornazsákokra.

Fenti rövid összefoglalónk a teljesség igénye nélkül készült, átfogó képet adva tevékenységünkről. Remélem kedvet kaptak és átböngészik honlapunkat, hogy hamarosan elégedett vásárlóink sorát bővítsék.

Üdvözlettel

Mayer Péter

Ügyvezető Igazgató