Weboldalunk cookie-kat használ szolgáltatásaink biztosításához. További információ

Mit árul el rólad, hogy milyen zoknit viselsz?

Mit árul el rólad, hogy milyen zoknit viselsz?
Nem is hinnénk, hogy egy zokni milyen fontos szerepet tölt be megjelenésünkben. Nagyon egyszerűen felturbózhatják, de akár könnyen el is ronhatják szettünket, ha nem megfelelő zoknit választunk.

Az első és talán legfeltűnőbb tulajdonsága egy zokninak nem más, mint a hossza. Ma már számtalan hosszúságú zokni közül válogathatunk. Egy nyári topánkához választhatunk egy titokzoknit, mely egyáltalán nem látszik ki a lábbeliből. Ha nem szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni a zokninkra egy sportcipő viselésekor, akkor a bokazokni tökéletes megoldás lehet. Ezzel szemben azonban vannak, akik szeretik zoknikon keresztül kifejezni stílusukat, nekik akár egy kicsit boka felé érő (rövid crew zokni), akár egy kicsit hosszabb zokni (crew) a tökéletes megoldás, ami már jelentősen kilátszik a cipőből, így feldobja az öltözéküket. Amivel talán a legritkábban találkozunk az utcán az nem más, mint a combzokni. Ezt általában sportoláshoz szokták hordani, de nők esetében is előfordul, hogy egy divatos szoknyához térdzoknit/combzoknit vesznek fel. Amellett, hogy ezek a zoknik rendkívül praktikusak, ugyanis nem kell folyamatosan felfelé húzgálnunk, télen még a hideg ellen is nagyszerű megoldás lehet, hiszen a lábunk az a testrészünk, ami az egyik leggyakrabban fázik.

Zoknik esetén a fazon mellett, az anyag is rendkívül fontos, hiszen nem minden anyag esetén érezzük komfortosan magunkat a nap folyamán, valamint a nedvszívó képessége sem garantált minden anyag esetén. Az esetek nagy többségében, akik törődnek magukkal, azok a lehető legkellemesebb anyagot választják, mert nem szeretnék kellemetlenül érezni magukat az esetleges lábszag miatt.

A színes zoknik általában a színes egyéniséget tükrözik, azonban nem mindegy milyen párosításokkal viseled, hiszen egy hupilila zokni nem igazán megy mondjuk egy neonos citromsárga cipőhöz. Érdemes arra figyelni, hogy legalább a cipődhöz passzoljon színben, hiszen nagyon el tudja rontani az öltözékedet.

Mintás zoknikat leginkább azok vesznek fel, akik több önbizalommal rendelkeznek, hiszen, ha valaki inkább kerülni szeretné a feltünést, az inkább egy basic fekete vagy valamilyen sötét színű zoknit választ.

A zokni mintázata szintén nagyon sokat elárulhat személyiségünkről. Akár egyszínű, akár pöttyös, csíkos, akár más mintás zokni is rendkívül árulkodó lehet.

Az egyszínű zoknik leginkább a magasabb intelligenciával rendelkezőkre jellemző, akik bátran látnak neki mindenféle feladatnak, még olyanoknak is, amikkel eddig sohasem foglalkoztak.

A csíkos zoknit viselő emberekről azt tudhatjuk meg, hogy rendkívül megbízhatóak, életükben nagyon fontos szerepet tölt be a család és a barátok is. Rendkívül jó kommunikációs képeséggel rendelkeznek, akiktől igen sok ember kér tanácsot.

A pöttyös zoknik gazdái általában félénkebbek, inkább családjuk, barátaik társaságát keresik. Ez nem azt jelenti, hogy unalmasak lennének, hiszen humorukkal nagyon sokszor feldobják a hangulatot.

A rombuszmintás zoknit viselők igazi kalandorok, akik odavannak az izgalmakért, szeretik felfedezni az ismeretlen dolgokat, amik között természetesen az extrémsportok is ott vannak.

A cikk-cakkos mintával ellátott zoknik gazdái rendkívül mókásak és kreatívak. Gyakran nem ért egyet környezetének véleményével, ezen kívül pedig elég gyakran felületes és hanyag.

Aki több élénk színnel készített zoknit visel, az általában hangosabb, harsányabb, legtöbbször ő áll a középpontban. Ezekből az emberekből lesznek a legjobb színészek, viszont amit meg kell tanulnia, hogy nem állhat mindig ő a központban, valamint nem szabad bedőlni a hízelgőknek.