Weboldalunk cookie-kat használ szolgáltatásaink biztosításához. További információ

A hónap sztárja: Kockás darabok topp

A hónap sztárja: Kockás darabok topp

Ha az őszi-téli divattrendben kutakodunk, hamar szemben találjuk magunk az évek óta újra és újra felbukkanó kockás mintával. Ezekben a hónapokban virágzik a skótkockás, sakktábla, gingham vagy a klasszikusabb vonalat képviselő kárókockás minta is. Jó hír, hogy a visszafogottabbak mellett az élénk színek is szerepelnek a palettán, ami különösen szemetgyönyörködtető lehet az egyre sötétebb, borúsabb időben. Hogyan tudjuk belecsempészni ezt a tényleg mindenkihez passzoló mintát a ruhatárunkba?

Számos csodás darab vár minket a boltok polcain, akár blézerről, nadrágról, pulcsiról vagy nyakkendőről van szó. Ha viszont a visszafogodtabb öltözködés hívei vagyunk, remek lehetőséget nyújtanak a kockás kiegészítők szettünk feldobására. Miért ne gondolhatnánk ilyen téren a zoknira is?

Legyen szó női vagy férfi divatról, jó minőségű darabokra mindenkinek szüksége van, ráadásul manapság gyakran kap hangsúlyt ez a ruhadarab a kifutókon is. Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódít a feltűnő ruházat, ne féljünk tehát színben és mintában merészebbet választani.

Aki szereti aprólékosan összeválogatni a szettjeit, annak remek lehetőséget nyújt egy pár kockás zokni, ami színben rímel egy másik ruhadarabra. Előfordulhat, hogy a munkakörünk miatt nincs lehetőségünk akármit felvenni, elvárás az öltöny vagy az egyenruha viselése, azonban ebben az esetben sem kell lemondanunk, hogy öltözködésünkkel kifejezzük egyéniségünk, válasszunk nyugodtan a hozzánk közel álló mintás darabok közül. Légy bátor! Kockásra fel!