Rólunk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy néhány szóban megismertessem a TOPP Kft-vel.

Cégünk 1989-ben alakult TOPP Cipőkereskedelmi Bt. néven, ezt követően lett TOPP Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., majd 1997-ben érte el mai formáját, TOPP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2002-ben megnyitottuk második nagykereskedésünket a TREND2 üzletházban, Budaörsön.

Hitünk, hogy a jövő útja a hazai gyártásban rejlik, így az egyik utolsó mohikánként, minden mozzanatát a gyártásnak, amit csak lehet, itthon végezzük. A legfontosabb szempont mindig a minőség. Gyártóink mindegyikéhez évtizedes kapcsolat fűz, mely biztosítja az álladó minőséget. Az alapanyagok megválasztásánál is elsősorban a minőségre törekszünk, nem figyelmen kívül hagyva az éppen aktuális divatot.

Választékbővítés céljából, illetve a magyar piac hiányában, megtalálhatóak néhány területen import termékek is, mint például a jogdíjas gyermek zoknik vagy a női finom harisnyanadrágok. Ezen import cikkek többnyire Franciaországból, Olaszországból, vagy más európai országból származnak. 

A zoknikat 15-ös mérettől egészen 50-es méretig gyártjuk, kínálatunkban megtalálható minden az újszülött első pár zoknijától egészen a speciális, gumírozás nélkül kötött egészségügyi zokniig. Az évek óta bevált és keresett modellek mellett, ahol a zokni funkciója a fontos (pl. gyógyzokni), igyekszünk követni a legújabb divat színeket, trendeket, így időről időre megújul kínálatunk. 

18 évvel ez előtt hoztuk létre újszülött kollekciónkat, Teddy márkanéven. Míg a zokniknál nem riadunk vissza a legextrémebb divathóborttól sem, addig a Teddy kollekció egy igazán tradicionális, már már konzervatív koncepció. Ennél a termékcsaládnál kiemelkedően fontos elvárás a legmagasabb minőség. Minden összetevőt gondosan választunk meg a legapróbb részletekig. Kizárólag pamut alapanyagból, bababarát kiegészítőkkel (cipzárak, patentok) készülnek termékeink. A kollekcióban megtalálható szinte minden, ami elengedhetetlen az első hónapokban, a kis ruhácskáktól, a textilpelenkán keresztül, a nagyobb kiságy kiegészítőkig.

Szintén büszkék vagyunk bébi és gyermek harisnya kínálatunkra épp úgy, mint a kiegészítésként és idényszerűen tartott gyermek pólókra, óvodás ruhatartókra, tornazsákokra. 

Fenti rövid összefoglalónk a teljesség igénye nélkül készült, átfogó képet adva tevékenységünkről. Remélem kedvet kaptak és átböngészik honlapunkat, hogy hamarosan elégedett vásárlóink sorát bővítsék.

Üdvözlettel

 

Mayer Péter

Ügyvezető Igazgató

Kategóriák
Olvasson bele!

Kosár
0 árucikk